Skrevet 26.04.2012 kl.14:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei kjære lesere! :)

Det er noe vi fire lurer på.. og det er om dere vil at vi skal ha massevis av videoer og litt innlegg eller normalt med innlegg og litt videoer. Som dere sikkert skjønner tar det ganske lang tid å filme filmen og laste den opp på blogg etterpå. Så vi håper litt på nummer to.. Så derfor tenk på hva dere liker best å lese eller eventuelt se på. 

Vi har også planer om å legge ut noen ordentlige videoer, den ene er fra en øvelse og den andre blir fra en slags konsert vi skal ha den 2. juni. Vi gleder oss kjempe masse til konserten! Nå gjenstår det bare å melde seg på.

Til slutt har vi et spørsmål som vi vil flest mulig skal svare på og det er hva slags innlegg eller videoer dere vil at vi skal legge ut. Og vis dere har noen spørsmål spør i vei, vis mange nok blir spurt vil vi ha et eget innlegg om dette. 

 

Black Angels

2 kommentarer

video :-D

Skrevet 26.04.2012 kl.14:58

Sundus

hahahahha KOMMER TIL Å SE PÅ!

Skrevet 27.04.2012 kl.12:34Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits