Skrevet 21.05.2012 kl.16:09. Ligger i kategorien Black Angels

2


Hallaballa!

Nå har vi endelig fått oss en gitarist! Hun er utrolig flink til å spille gitar, synes vi da.. Hun lærte seg sangen på ÈN dag selv om hun ikke hadde fått beskjed om det. Hun kan seriøst hele sangen utenatt. Ohh, vi har bare følelsen for at dette kommer til å gå skikkelig bra. Tenk! En konsert med 4 sangere og en gitarist. Nå håper vi bare at dette går bra og at det ikke blir så veldig rart med bare gitar og sang. Vi er jo vant til å øve med musikk fra pcen.

Facebook bildet til Alva :)

 

Black Angels

Skrevet 21.05.2012 kl.15:44. Ligger i kategorien Black Angels

0


VI KOM MED!!

Vi kom med på Lindeberkulturfestival den 2. juni! Jippi! Vi har planlagt nesten alt ferdig. Vi skal ha på oss superfine klær som vi har kjøpt inn for konserten og vi har skaffet oss en veldig flink gitarist som skal spille for oss. Og gjett hva slags sang vi skal synge på konserten da? Beautiful av Christina Aguilera. Er dere like spente som oss? Vi kan ikke vente en eneste dag til! Tenk at det er allerede på 2. juni! Ønsk oss lykke til og håper at noen av dere kanskje har lyst til å se på :)

1258756693348391_large

Black Angels

Skrevet 27.04.2012 kl.13:23. Ligger i kategorien Black Angels

2


Hei!

Vi fikk et spørsmål i stad og det var om i kunne ha en Må gjøre video. Og det kan vi. Er detnoen bestemte ting dere vil vi ska gjøre? Hvis ikke vi får noen forslag så velger vi selv hva vi skal ha. Vi kan desverre ikke ha noe som å snøbade eller lignende fordi vi bor midt i Oslo.

Vi skal filme det på mandag så vi trenger svar fortest mulig! :)

 

Black Angels

Skrevet 17.04.2012 kl.14:15. Ligger i kategorien Black Angels

2


Vi har hatt en veldig hyggelig dag i dag. Vi har vert hos Hanna, der har vi øvd litt på sangene og spist MASSE godteri. I tillegg har vi gjort masse morsomt som å skli ned trappa mens vi satt på en madrass! (det kommer en video seinere) Det var kjempe morsomt og endte opp med litt skader.

Litt bilder fra dagen:Black Angels

Skrevet 13.04.2012 kl.15:38. Ligger i kategorien Black Angels

5


Hei!

Vi er fire jenter på 15 år som har laget en sanggruppe som heter Black Angels. Vi lagde bloggen fordi vi ville dele litt av hverdagen vår som en gruppe med dere. Det skjer både opp og nedturer... Vi møtes hver dag på skolen, men i tillegg i fritiden, når vi øver og når vi jobber med bloggen.

Gruppen består av Sundus, Hanna, Elisabeth og Anab. Alle elsker å synge.. selvfølgelig.. , men vi har andre interesser også som å danse, shoppe, "se på tv".. og "å skryte".

Planen vår er å lage en blogg som får mange lesere og vi håper også vi kommer på topp 20. Etter det skal vi lage en youtube bruker, der vi legger ut videoer av at vi synger og kanskje vi skal melde oss på x-factor i London :-D

I bloggen får dere se masse av videoer, både sang videoer og andre videoer av hva vi gjør eller ting vi vil opplyse dere om. Vi kommer også til å legge ut så mange bilder eller videoer som mulig, men vi kan bare gjøre det når vi er sammen.

 

Håper dere stemmer på oss i London da...

Black Angels

 Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits