Skrevet 12.05.2012 kl.20:18. Ligger i kategorien Blogg

2


Vi er veldig lei for at vi ikke har blogget på en liten stund. det har kjedd litt drama, det var derfor vi ikke kunne blogge. Men vi lover at det blir flere innlegg og bilder, og kanskje når vi øver. Men vi håper at du vil lese bloggen vår og legge igjen komentar.

ENJOY :D

Tumblr_m3tnm1gzhy1r9gjh2o1_500_large

BlackAngels

 

Skrevet 26.04.2012 kl.14:57. Ligger i kategorien Blogg

2


Hei kjære lesere! :)

Det er noe vi fire lurer på.. og det er om dere vil at vi skal ha massevis av videoer og litt innlegg eller normalt med innlegg og litt videoer. Som dere sikkert skjønner tar det ganske lang tid å filme filmen og laste den opp på blogg etterpå. Så vi håper litt på nummer to.. Så derfor tenk på hva dere liker best å lese eller eventuelt se på. 

Vi har også planer om å legge ut noen ordentlige videoer, den ene er fra en øvelse og den andre blir fra en slags konsert vi skal ha den 2. juni. Vi gleder oss kjempe masse til konserten! Nå gjenstår det bare å melde seg på.

Til slutt har vi et spørsmål som vi vil flest mulig skal svare på og det er hva slags innlegg eller videoer dere vil at vi skal legge ut. Og vis dere har noen spørsmål spør i vei, vis mange nok blir spurt vil vi ha et eget innlegg om dette. 

 

Black Angels

Skrevet 23.04.2012 kl.21:09. Ligger i kategorien Blogg

0

Det var bare oss tre på badet, Sundus kunne ikke komme på festen.

 

 Black Angels
 

 

Skrevet 19.04.2012 kl.22:22. Ligger i kategorien Blogg

0


Hei! Nå har nettopp Hanna og Elisabeth brukt mange timer på å fikse gaven vi skal gi til Gina i morgen. Vi er veldig stolte med prosjektet vårt! Nå skal Elisabeth sove hos Hanna til i morgen, så "nu skal det bakast vaflar!".


 


Black Angels - Hanna og Elisabeth

Skrevet 16.04.2012 kl.20:13. Ligger i kategorien Blogg

5


Hei!

Vi har lyst til å skrive litt om oss selv, sånn at leserne våre blir litt bedre kjent med oss. Vi er fire jenter så det blir et litt langt innlegg, men vi håper at dere vil lese alt sammen.


Sundus:

Jeg heter Sundus, er 15 år og har bursdag samme dag som Lady Gaga. På fritiden ser jeg på tv, jeg driver ikke med noe sport, men har fortsatt den kroppen. Jeg er lat og noen ganger må dere si ting to ganger for at jeg skal høre etter. Miley Cyrus og Beyonce er mine største idoler. Jeg elsker sjokolade og kan ikke leve uten det! Selv om jeg er 15 år har jeg fortsatt høydeskrekk. Min beste venn er Anab som også er med i gruppa. Og dere skjønner på bildet at jeg har "big eyes", men ikke stirr på dem...

 

 

Anab:

Jeg heter Anab og har bursdag 7. september. Jeg har en crazy søster som heter Ayan. Familien min er VELDIG stor. Jeg gjør ingenting spesielt på fritiden min. Jeg har en fobi og det er at jeg er sykt redd for katter. Min aller beste venn er Sundus. Vi gjør alt sammen! Mine idoler er Rihanna og Beyonce.

 

 


Hanna:

Hei, jeg heter Hanna og er 15 år.. og har bursdag 24. september. På fritiden danser jeg(street, mtv, hip hop og freestyle) henger med venner og synger i gruppa ofc. Mine favoritt kjendiser er Justin bieber ofc, I am a Beliber, Chris Brown, Lil Wayne, Michael Jackson og bittelittegrann One Direction. Jeg er litt redd for edderkopper og bier. Uhhhhhhh! Har en liten og søt hund som heter Anna! :D

 

 Elisabeth:

Jeg heter Elisabeth og er snart 15 år. På fritiden går jeg på sang og dans (danser hip hop) og synger i gruppa vår Black Angels ofc. Vil ikke si at jeg er noe særlig trent, men en ting er sikker jeg er en totally berte. Og det kommer jeg til å være hele mitt liv.. kødda! Prøver å skjerpe meg altså.. Ok, er ikke berte. Jeg er skikkelig "inn too" sangen og gjør alt for å komme inn på musikklinja, mem de dårlige karakterenehindrer med. Er forresten redd for alt som høyde, mørke, edderkopper, bier, vepser, homler, mygg, slanger og mange andre ekle dyr. Skal snart få en hund!!! WIIII! Gleder meg :) Black Angels

 

Skrevet 16.04.2012 kl.16:20. Ligger i kategorien Blogg

1


Hei!

Akuratt nå så sitter vi på Jafs og spiser kebab og drikker brus. Vi koser oss veldig mye og er veldig "happy" for øyeblikket. Her sitter Sundus, Hanna og Elisabeth. uheldigvis så er Anab syk, så det er ikke fullt så gøy som det kunne ha vert. Vi snakker om planene vi har fremover og planlegger antrekket vi skal ha på, på konserten.

Noen bilder vi har tatt:Black Angels


 Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits